skadeglädjen är den enda sanna glädlen.

bakade kakor förut , pontus har vart här idag .. daniel gjorde dumle kakor och jag gjorde hasselnötskakor och havreflarn.
jag tänker inte ens yttra mig om hur mina kakor blev medans daniels blev jättegoda! han har haft världens skadeglädje sen dess och säger att jag inte kan baka :( haha ..
sen va jossan & ronja här och hämta bilen .. trodde för en stund att dom hade dött eller nåt igår men så var icke fallet..
nu ska ja nog snrt krypa till kojs ja , jobba imorron fast ja är ju sjuk buhuu :(:(:(



ge mig en ny plattång!

ja vill ha en ny platt tång som mamma skulle ge mig i födelsedags present fast å andra sidan har ja inte haft nåt kalas än men ja orkar verkligen inte ...
idag skulle vi till mormor men de blev de inge av , hon vill att vi kommer på jul också men tror de inte blir nåt me de heller , ja vill bara va hemma på jul ja .. bara jag & daniel ..
han försvann för en stund sen han , skulle försöka fixa min bil tror ja och de är ja mycket glad över om han lyckas göra , ja behöver verkligen en bil nu , eller de är ganska skönt att åka buss faktiskt , är livrädd för att ja ska köra ner i diket igen , eller krocka !!!!!!

skulle vart in till stan idag också va de tänkt , hade vela kolla lite julskyltning men men ...



tycker inte att de skulle va lagligt att va såhär smal :



shenae & jessiica i 90210 väger 40 / 46 kilo , jag känner mig som en fet kossa med mina 61 kilo när ja tittar på såna här pinnsmala tjejer :S

men så kan de va :D




igår tömde vi för övrigt daniels lägenhet & städa den och gjorde allt klart så nu är de bara lämna in nycklarna imorn så är de inte vårat problem längre .. så skönt att inte daniel har den kvar längre :)
i fredas åkte vi till jens & jossan en sväng så satt vi där sen åkte vi till forshaga och viktor senare på kvällen , men där blev vi inte så långvariga .. nån timme sen körde jossan hem oss , daniel skulle ju upp & jobba han stackarn , han tyckte de va fuskit att ja fick ligga kvar och sova :P:P:P
nej nu ska vi åka till willys och handla ja å daniel sen ska vi lämna tillbka jossans bil ...

kööööss !


städa städa städa

har nog inte gjort annat än att städa idag .. först på jobbet , slet som ett as för att bli klar så ja kunde käka frukost eller bara dricka en kaffe innan mötet .. ja jobba på bra där och ändå gnäller folk , att de alltid ska va så mycket gnäll i våran grupp ja förstår det inte ..
men men hade iaf gruppmöte idag och de är alltid lika trevligt för då får man sitta å slippa städa i en eller två timmar :P
sen tog ja bussen till vålberg & gick till daniels gamla lägenhet som måste vara tömd på söndag så plocka ja ihop allt jävla småskit som fanns kvar sen kom Jossan & hämta mig så handla vi sen körde hon hem mig .. och nu har ja städat massa hemma så nu orkar ja faktiskt inge mer idag :D ska discha sen se andra avenyn sen ska ja faktiskt sova , jag behöver sömn , mera sömn ! la mig tio igår och det är skit sent men tanke på att jag går upp fyra typ .. eller de är ju ändå sex timmar jag får sova men de räcker inte för mig :( ja brukar lägga mig halv nio nio , daniel tycker de är tråkigt , ibland brukar han be mig somna på soffan så han slipper va ensam stackarn :P

mitt marsvin lever men han rycker & hoppar som ett sär ibland , en jag prata med trodde han kunde ha kramper eller möjligtvis epilepsi , nån som kan nåt om marsvin ?! :S


ja nu blir de duschen :)






gul & blå !

nån som är intresserad av en grön Gul&Blå tröja i storlek medium? köpte den i stockholm men använder den nada ...



ska va riktigt seriös nu!

hade ju som sagt pkanerat att åka till stockholm på söndag jag & daniel , hör och häpna men jag fick liksom med han på att bli med till stockholms international horse show HEL DAG ! fick tag på bra biljetter men så hade vi tänkt åka buss dit och då går de ingen så tidig så skulle vi komma nån timme för sent men de gör inte så mycket .. men bussen som går hem går 22.15 och förra året missa vi ju sista av hela alltet för att vi skulle med den bussen å de va ju inte så rockigt kanske =/ men ändå ja vill verkligen dit ju men känns som de börjar bli lite sent nu , skulle ringa innan 20 ikväll och säga om vi ska ha biljetterna eller ej så att hon hinner skicka dom tills på fredag .. jag sa till daniel att vi åker om ja får bra lön och tro väl fan de har nog aldrig fått så mycket pengar på detta kommunjobbet så misstänker nästan att ja fått för mycket :S
men åååååh ja vill dit ja får sån ånget .. men får ju inte va ledig på måndag heller och kommer ju komma hem halv tre på måndag morgon ca och ja börjar jobba sex .. heej !
allt skiter sig ... haha nu låter ja som hela livet går under och det gör de ju inte kanske men ändå , hade ju vart roligt faktiskt att åka till globen och se på massa hamburgare springa runt i rosetter som någon uttryckte det .. fint .
men men vi får la se hur de blir ...



bilar är inte riktigt min grej tror ja ..

.. speciellt inte såna som är blåvita med kostymbögar i fy tusan !
hämtade min kära volvo i vålberg förut , daniel tyckte de va dags att ta hem den även om den är ful & jag sköms lite för den :P
tänkte att men va faan lite tur måste ja väl ändå ha , kan inte bli tagen av snuten varje jävla gång jag sätter mig i en bil så vi chansar .. för det första så är ena däcket trasigt när vi kör iväg den så jens får komma med domkraft & verktyg , bytte till det lilla fula reservhjulet och kör iväg .. polisen SÅ KLART ! meeeeeeen tur som vi har så har dom redan stoppat nån annan , blev så jäkla nervös där ja har liksom inte direkt flyt me snuten om man säger så :p
men nu står i alla fall bilen på hemma plan och ska väl kanske bli fixad nån gång i livet .. blää !



jahaja..

ja blev utmanad av emma ja :P


Ditt namn?  Lina Charlotte Bodinsson
Födelseår? 1985
Hur Lång är du?167 cm
Spelar du något instrument?
nepp
Dina första tankar när du vaknar? beror ju på om de är vardag eller helg ?
Vart befinner du dig just nu? hemma hos mig & daniel
Biter du på naglarna? no
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta
Har du några husdjur? två ormar & en ödla som egentligen är daniels & ett marsvin :d hehe
Är du singel? nej
Vem är snyggast? han
Vem vet mest om dig?  ja säg de .. mamma ?
Vad vill du ha just nu? sömn faktiskt
Ditt mål i livet? mitt mål ?
Rädd för? hehe
Hur gammal är den äldsta person du kysst? ärligt så vet ja inte
McDonalds eller Burgerking? båda två .
Sjunger du? jag gillar att sjunga men har ungefär lika bra sångröst som min mamma :D
Vad har du för skostorlek? 36/37
Vill du gifta dig? ja me daniel
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland
Din hårfärg? brunsvart typ
Skor du hade på dig idag? imorse svarta uggs sen svarta reebooks och nyss beiga uggs :P
Vad sover du i? trosor bara oftast
Kläder du har på dig? svarta jeans och daniels tröja
Favoritårstid? jag gillar alla mer eller mindre
Favoritmat och dryck? dryck typ juice och mat de vete fan faktiskt ..
Hur svarar du i telefonen hemma? har ingen hemtele för tillfället
Hur svarar du i mobilen? hallå oftast
Sov du ensam inatt? nej
Vad gjorde du kl 08 imorse? jobbade , hade för övrigt vart vaken 4 timmar redan då =/
Vad var det senaste någon sa till dig? daniel sa hejdå :P
Druckit idag? vatten & mjölk .
Vad är det för väder hos dig nu? har snöat som bara den hela dagen så .
Godaste glassmaken? ja äter ju nästan aldrig glass .. melon kanske ?
Drömmer du mardrömmar? jjoo ...
Favoritklädsel? mjukisar eller pyjamasbyxor är lätt de bästa som finns :P
Favorit godis? plockgodis
Hur många kuddar sover du med? vja vi har typ 8 kuddar i sängen så
Längtar du mest efter just nu? att daniel ska komma hem så vi kan lägga oss :P
Vad luktar det nu om du sniffar lite? hemma
Saknar du någon just nu? ja det gär ja
Snus eller cigaretter? ingetdera
Vill du ha barn? ibland
Längtar du till din nästa födelsedag? nej ja har fyllt 20 redan nu längtar ja inte mer
Är du blyg? ibland.
Tycker du att du har fin dialekt? ja pratar inte med så mycket dialekt folk hör ju inte att ja kommer från värmland ens
Tycker du om fester? tycker om å tycker om , ibland kan de väl va roligt men festar typ inte längre
Har du använt någon hårprodukt idag? spray
Vad har du för planer till helgen? jag har faktiskt planerat med daniel till stockholm och årets international horse show men om de blir så lär att märkas .
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? spelar det så stor roll när alla ändå köper ut ?
En bra film?  sommarmåne
Vem får en kram? daniel
Vem får en puss? daniel.
Sprit, cider, vin eller öl? sprit eller öl
Hund, råtta eller katt? är de nåt jag ska ha så tar ja gärna en hund , är allergisk mot både råttor & katter at real faktiskt
Tycker du om din pappa? jag älskar min pappa !



nu utmanar jag den som känner fört ;D

rudolf med den röda mulen!!!!

sitter & kollar på idol nu fast nu är det reklam , kollade genom va som finns att se senare på kvällen och seratt det går en film 4.20 imorron bitti eller INATT om jag får kalla det natt? filmen heter rudolf med den röda mulen och är en animerad familjefilm , alltså en film för barn typ . hur fan kan dom lägga en film mellan klockan 4.20 - 6.00 , hur många barn är uppe vid den tiden ?! så jävla idiotiskt tycker jag ..


bloggtorka

ja jag vet !

jag har liksom inte orkat skrivit nåt , har inte haft lust eller har helt enkelt inte haft något av intresse att skriva kanske?

min pojkvän dumpade mig nyss för det finns en person här i livet som är mycket viktigare än jag tydligen och hans namn är jens jävulen själv .
hoppas att jag får honom tillbaka inom en snar framtid, det är tråk att sitta själv hemma speciellt en fredag kväll men tror ja inte helt fel så kommer han nog tillbaka snart då nånting på antingen daniels eller jens fyrhjuling går sönder , det skulle ju liksom inte förvåna mig för de händer ju jämt nåt .

har också införskaffat en söt liten pälsboll som dock inte har nåt namn än men det är i alla fall ett marsvin , vit liten och jätte söt , ( namnförslag ??!! )
när jag kom hem en dag stog de en bur i hallen och ja tänkte jaja han har köpt råttor till ormarna .. tänkte inte mer på de tills ja gick förbi bursen igen och då ser ja att de sitter ett litet marsvin och trycker i ett hörn .. MEEEN inte ger man marsvin till ormarna .. i alla fall inte hemma hos mig . så jag snodde han , placerade han breve min säng och sa åt daniel att låta bli han ( jag tror det är en han ? )
och han har låtit bli han och ja har matat honom och kelat med honom :D
dock är jag allergisk mot marsvin och får massa utslag opch svårt att andas när ja gosar me han men bry ?
daniel säger i alla fall att ja måste ta hand om han nu om han inte ska bli mat :P

har inte skaffat någon ny bil än men är sugen på volvo , kanske en v40 ? jag hittade en på blocket som såg okej ut men jag är ju jämt så jävla kräsen och daniel säger att ja bara drömmer när ja kollar haha .. men ja måste ha en bil och de duger inte med vilken skrot hög som helst nu faktiskt .. ja vill ha en volvo merca eller en bmw helst , kollade passat med eller kanske en golf ?
ja jag vet inte .. jag vet bara att det är jävligt trist att åka buss !!


nu ska ja titta teve ch vänta på min gubbe !


jag vet att du vill ta mig både bakifrån & framifrån

utgång igår med några från jobbet dvs chefen Lotta Hanna & Jan vilket var nice , skit kul faktiskt ... va på blue moon på after work och arvingarna spela :P
sen kom kusin & jimmy in till stan så drog vi vidare ..
inga batterier i telefon , missa bussen och kom nästan inte hem de kändes inte så rockigt men fick iaf tag på jossan efter många om och men och ängeln hämta mig i stan , stackarn :P

inte ofta jag är ute nu för tiden men nu har det blivit alkoholintag 2 helger i rad , inte dåligt det inte :D


lägger upp lite bilder sen :)









grattis till mig

lyckades ha telefon i tre veckor så gick den sönder , inte dåligt :)
fast tror ej detta var mitt fel , mikrofonen eller nåt har lagt av .. ja har inget när ja pratar me nån bara om jag har hedset eller högtalaren på så imorn skulle ja få en ny :D

idag fick vi också hela 19 kanaler på tvn med , inte en dag för tidigt faktiskt .. grattis cepe telia !


för övrigt letar ja bil , behovet är stort då jag just nu åker runt i mammas fina volvo 240 .. hmmm =/



man ska aldrig ..

.. aldrig aldrig nånsin förstöra det som redan är perfekt och som inte kan bli bättre hur man än vrider och vänder på det.





nu gjorde jag sådär jag inte ska göra , skriver saker utan att tänka efter .. hmm .. och jag är nykter så inga ursäkter ..
jaja iaf , bilden får va kvar för dom är så jävla bäst dom där två , påminner mig starkt om två personer ..


jaja .. ja va lite dum mot daniel i förrgår tror ja han blev ledsen på mig :(

hoppas ingen behövde läsa de ja skrev förut :D



underbara daniel

han e allt go ibland min daniel , när ja kom hem idag stod de rosor på bordet ! va glad ja blev :D:D:D
8 månader idag :)





har bakat kakor

japp de har ja gjort , fast råka dock bränna sista plåten , ganska typiskt ;S
bakade iaf schakrutor.

igår va vi hemma hos jens & jossan en sväng , hjälpte till att måla Felicia och Tilla , dom ville klä ut sig  :)










söta dom är :D


första november

har vart en ganska seg dag idag , vaknade runt 8 ( har en pojkvän som är ganska morgonpigg på helgerna som så snällt väcker mig :P )
men la mig å vila för nån timme sen , och så gjorde han .. vaknade förut igen å gjorde lite makaroner å nu sitter ja här, daniel satte på bravehart i soffan och jag är inte SÅÅÅÅ sugen på att se den , den är ganska seg .. då blir ja ännu mer seg idag ..
väntar på att mitt gossip girl avsnitt ska laddas klart så ja kan se det .. tittade på de sista one tree hill förut , tog mig ett par dagar att ladda ner det , mitt internet har tro de eller ej ! 7,2 mbit hastighet men beter sig som 0.000000001 ungefär och allt går skit segt ibland , nu går det ganska snabbt och det laddar (skit)-fort ! typ .. får se va länge de håller i sig ..
men kanske skulle ta & duscha eller nåt med .. ska väl bort senna tänker ja ..
blir en såndär jätte lugn helg nu tror ja :)



daniel <3


RSS 2.0