jag skulle ge dig ..

allting du pekar på ..



nanananaaaaa .. sitter och läser massa massa massa .. jag tror jag har blivit tokig , besatt eller nåt ! men så är de väl .. har man fått nåt på hjärnan kan man inte sluta tänka på det.
har bara ett problem .. eller två ,, men dom löser ja :)

usch va trött jag är idag , gick upp fyra , va på jobbet halv fem och körde på som en idiot hehe .. duktig jag är!





ge mig sommar snart och låt den stanna för evigt !




jag har nästan ..

.. nästan bestämt mig , till 99 % i alla fall. jag vill ju ..




klippte mig för övrigt idag blev skit bra , hon tog ganska mycket tyckte jag , saknar min långa svans men whatever de växer ut igen :P



?



hahaha är de ängslan i blicken eller är de svartsjuka ? :P

en fråga bara ..

.. är de värt slänga ut mellan 35-45 tusen för att operera brösten ?








mest jobbat idag , handlat mat och bokat klipp tid . imorron ska jag träna, va där igår och har sån träningsvärk såjagtrorjagdörsnart!
ska snart lägga mig och sova faktiskt, orka att jag aldrig är utvilad när jag vaknar .. vill ha sovmorron .. vill ha helg hela veckan juuuuuuuuuuu!

hmm jag funderar jag .. ska man eller ska man inte? det är ju den stora frågan det ..




4 ddr kvar sen är de helga :D



träna träna träna ..

körde daniel till vålberg förut idag så då passade ja på åka in till sats och träna .. har blivit väldans seriös med de där igen och jag är skit nöjd .. fast är bara där 2-3 ggr i veckan än så länge men jag nöjer mig me de just nu .. är ändå där ca 2 timmar åt gången så att , jag tränar hårt nu :P
jag har inte direkt den kondisen jag skulle vilja att jag hade och de är ingen bra kombination med astma .. skulle behöva bricanyl ja , får se om ja orkar iväg till läkare nån dag för att få de .. jaja ...
jag är duktig iaf :P



sant eller falskt?

för det första, så bor jag i segerstad .. med daniel .. de är en bit härifrån till edsvalla , vet inte en och en halv mil kanske? så de blir jävligt svårt för mig då att bo granne med jens och jossan .. så att nej vi är inte grannar ! vi bor på varsin sida av vålberg typ..

sen så har INTE daniel och jossan barn ihop, om ja inte missat nåt helt? daniel har barn tillsammans med alexandra...

och vad gäller vilka jag umgås med och inte umgås med så är väl det mitt problem?
vissa tycker ju att det är helt sjukt att jag och jossan umgås med varann .. men varför? det va många år sen jag träffade jossan första gången och har aldrig tyckt illa om henne på nåt sätt , hon har vart hos mig när ja bodde i deje flera gånger så varför skulle jag börja tycka illa om henne bara för att jag råkar bli tillsammans med hennes ex .. min pojkvän och hennes pojkvän är kompisar sen en tid tillbaka innan jag träffade daniel och när de umgås, umgås vi .. ska vi hellre sitta i en varsin del av soffan och va omogna och hata varann istället? finns ju ingen anledning ..
och att hon vart tillsammans med daniel rör mig inte i ryggen , hon har en egen pojkvän nu så .. jag har väl också ex ..
det är inte mer sjukt än att man blir kompis med tjejen som knullade ens pojkvän ( under tiden man var tillsammans alltså ).

så sköt du ditt eget för jag sköter mitt jävligt bra .. sitt inte och snacka massa skit och hitta på saker som inte är sant ..



tack för mej hej ..


ont i ryggen :(

hjälpte till att bära en grej förut och nu har ja skit ont i ryggen :( :( bara ja inte har ont i morron ..

sov typ hela dagen igår , vakna runt tio så va ja uppe nån timme sen gick ja å la mig igen .. daniel va in å väckte mig flera gånger men gick inte upp fören runt fem eller sex haha .. sen låg vi på soffan hela kvällen å glodde film , gött !

btw fick ju tillbaka min mobil i fredags .. tog bara 6 veckor :D




nu ska ja lägga mig i sängen och kolla the hills om de funkar :)



helg !!

fasen va skönt de är med helg , vila upp sig lite å sånt .. hade NÄSTAN tänkt åka in och träna idag eller imorron men ja vete fasen faktiskt ..
igår låg vi bara framför tvn och åt ostbågar och godis fan va feta men gött :)
somna nog ganska tidigt framför tvn :P

sitter och kollar på stugor på kusten .. om man kanske skulle åka ner en vecka eller två med daniel i sommar och bara va? är så jäkla underbart där nere, finns inget ställe på jorden ja tycker om mer än västkusten .. de är mitt liv liksom , skulle ge va som helst för att få va där .. har inte vart där på aslänge heller , va meningen vi skulle åka ner i somras när mamma och dom va på rossö men blev aldrig av ..
men detta året då fan SKA ja dit så är de bara !

inga pengar har ja heller , har aldrig vart såhär fattig hela mitt liv tror ja .. är ju jätte länge kvar tills ja får lön :(



någon?

någon som har lust att bli min personliga tränare ? please ... mm skulle vart iväg och tränat idag ju , värsta motiverad va ja imorse drog me mig skor å kläder å allt .. så helvetesbilen börjar krångla .. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ! hmmm .. va bara ställa bilen där och kliva på bussen .. utan pengar ;S " heej min bil har stannat får ja åka me till ilanda? " "javisst :D" hahah .. ååh pinsamt tigga gratis skjuts men schusst som fan att ja fick åka med hahaha ..
kul , kom bara för sent en timme :) men men .. sen kom jossan och amin och hjälpte mig så nu är bilen hemma igen .. eller .. tror daniel stulit den .. får de om de blir nå ljud i bilen eller ej , de återstår att se :)

jag vill seriöst ha en personlig tränare .. nån som säger åt mig exakt vad och när jag ska göra det jag ska göra och som verkligen pushar mig och skriker åt mig om ja är lat :P haha .. nån som känner sig manad? :D:D
haha men ärligt .. varför kostar de så jääääävla mycket ..?
om jag skulle vilja ha 30 timmar med pt på sats skulle de kosta mig över 12000:- det är ju helt sinnessjukt !

hmmppf ..




mmmmmm (:

var och bestika idag igen och yes den gick igenom haha .. lilla skrutten ..
laddar ner gossip girl nu , ja vääääääntar .. haha .. och idag är de säsongspremiär av andra avenyn mmm måste ja se .. hahah fan va sjuk jag är !
jaja ja skriver nog mera senna ..



älskade sats :D

haha idag har jag tränat och gud va stolt jag är över mig själv , jag kommer ha träningsvärk imorron .. ja kännert !
och ingen har ringt från bke idag heller , vill ha min telefon ju :(
och bilen är förhoppningsvis fixad snart med så besikta imorron kanske ?

nej nu blir de nog tv en stund sen ska ja fanimej sova :D




nu är ja så trött på dig så fan !!!!

ja de är ja ..

hum , inte mycket att göra ikväll .. daniel ligger i soffan och ser på nån dålig film , går ju fan inge kul på tv .. the hills är väl typ de enda som intresserar mig just nu haha .
han koppla faktiskt in stereon i bilen förut med , ja va inte ens ut och lyssna .. kan inte låta mer än förskräckligt :P

la in lite gamla bilder på facebook förut med , haha de har ju blivit mitt liv .. umgås mer med datorn än va ja gör med daniel tror ja. har hitta massa gamla kompisar sen lågstadiet och dagis, skit kul .. och för ett tag sen gjorde ja en lista på bloggen .. en fråga var, vilken min allra första bästis var ., och jag svarade emma eller jenny .. men nej nej , helt fel .. sen ja va göööör liten va ju så klart johanna min bästis .. emma och jenny va ju mina första bästisar i skolan ..
när ja bytte skola i femman blev jag en helt annan person och jag och johanna slutade umgås , vete tusan varför men de bara blev så ..
såhär söt är hon :



:P

"kusiner"




jaajaaaa ..

jag vill ha sommar nu .. de ser ut som vår ute men de har nog fasen inte ens vart vinter än :(







tror minsann vi är gjorda för varann ..


är ju fan inge annat än krångel !

ringde bke idag och nu har de fanimej gått 5 veckor sen ja lämna in min telefon .. de har skicka efter reservdelar till den men inte fått nåt från sony och dom ville ha en ny telefon eftersom de tog sån tid och ja räknar fan alltså med min gamla lagad eller en ny telejävel nästa vecka ! :@
internet & boxern krånglar för övrigt .. de senaste 3 dagarna har de bara hackat i tvn, allmänt störande .. och internet har sega som bara fan .. nyss slog de av helt och ja vete fan va dom håller på med .. irriterad blir man !


besikta skrothögen idag då.

idag har ja jobbat, satan va skönt de är utan massa odrägliga ungar på skolan :D men imorn kommer dom då är allt som vanligt igen , slit å släng ..
mormor hämta mig förut på jobbet , hade ju bråttom hem å me buss tar de ju år innan man är framme . så kom daniel hem med min lilla volvo så åkte vi till säffle , bra försenade också :P
men vi hann väl ändå och in i hallen med bilen .. ja hörde hur dom muttrade till varann gubbarna men fatta aldrig va dom sa, tänkte ingen ide lyssna får alla tvåor på papper sen endå :P
men så fick ja pappret och ena gubben bara ja handbromsen får ni fixa :) och inget mer haha ja blev nog fasen både glad och chockad ja hade räknat med massor av tvåor som alltid på mina bilar hehe :) men nu är de bara fixa den och besikta igen inom en vecka så är de bara tuta köra ..

SKA BLI SÅ UNDERBART SLIPPA ÅKA BUSS IMORN !!! :D
får sova lääänge haha ända till kvart över fem :P

sen åkte vi till bergvik handlade lite tacos å annat grejs så myasde vi .. så va vi till djuraffären med och köpte mat åt alla våra djur :) daniel står här i högsta hugg med en lång jävla pinne och försöker få ormen att äta råttan .. han äter i alla fall han, stackars tindra har inte ätit på ja vet inte hur länge=/

nej nu ska jag göra lite nytta i hemmet :P

de va roligt

att de är fler som läser min blogg :)
nu ska ja snart krypa till kojs ja, en hård dag väntar imorn hah :p







daniel glöm inte bort att jag älskar dig.


omfg!

haha shit .. jag är helt såld på tv serier de är inte klokt ! :D




jag hade det på känn.

att ett nytt avsnitt av gossip girl va ute nu , yees liksom !!! haha .. sitter och laddar ner de nu så ska ja kolla sen :D yeeey.
annars blir de nog inte mycket göra idag , städa ur bilen blir de väl så ja inte skäms alltför mycket imorn ! hm .

biljetterna till nyårscabaryn gick till mamma och bosse igår eftersom inte jossan kunde bli med :/ aja, hoppas den va bra i alla fall :)

sådär.

mamma säger att ja ska tvätta, torktumla, diska & duscha på natten .. synd att man inte får väsnas. de är ju tydligen jättemycket billigare då, varför har ja inte riktigt fattat? varför inte bara ha samma elpris dygnet runt liksom ..
nu har jag betalat alla räkningar, fattar inte riktigt vart alla pengar har tagit vägen denna månaden. eller lite vet ja väl men inte brukar jag behöva låna redan nån vecka efter lön, detta kommer bli en tung jävla månad :/
tänkte jag skulle ta mig till willys nån dag och "storhandla" för de få kronorna vi har kvar och hoppas på att vi inte dör innan den 27:e.
ska besikta min lilla skrotbil på onsdag med och jag hoppas verkligen den går genom men i vanlig ordning hittar dom väl nåt fel, är ju alltid nåt .. ska åka ända till säffle, får hoppas ja inte får en lapp i rutan bara och får ta bussen hem, haha de vore ju :P
sitter och tittar på mitt lilla marsvin .. han hoppar runt och jag tror fasen han har epilepsi eller damp .
sött hus han fick av mig igår, en lapin kulta låda och han äter på de :)



jag hatar dig

din FITTA !



nyss kommit hem, mina fötter har typ dött av all jäkla kyla men man ska väl inte klaga egentligen, bara sätta på sig varmare skor?
har jobbat idag kan ju inte påstå att vi slitit direkt haha .
tills ikväll har jag beställt biljetter till nyårscabaryn ( var ju tvungen att utnyttja presentkortet som gick ut .. ) men vet ej fall de blir nåt, de spörs ..

nu ska ja göra varm oboy :)


kärlek i magen <3


söööööv

ja de blir de nu .. blir att gå upp mycket tidigt imorron och som i vanlig ordning kommer ja väl inte kunna somna heller.
btw daniel hämta en ny bur till mitt marsvin förut så städa han och la i nytt spån och så, sött då väldigt :P


godnatt.



får man ..



.. säga att andra är dyngsnygga fast man har pojkvän ? :D



folk har tjatat :)

ja det har dom .. nu har ja skaffa mig facebook, fast jag har inga bilder eller nåt än de tar ja sen .. kanske ser litt trist ut men jaja så får de göra de .. lägger upp senare ja lovar :)
fan va tråkigt att behöva jobba imorron :/ de suger .. sen ledig tisdag sen jobba onsdag - fredag .. kanske lika bra jobba och få lite ordning i vardan, slippa bara sitta hemma och glo ..
igår va ja hos jossan en sväng tills jens kom hem då tog ja hennes bil och åkte hem och i samma veva kom daniel också.

jag är sugen på nåt. att äta alltså :) hahha .



tack för mej hej.

utan dig.

jag vet att du sover
känner värmen från din kind
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu.

jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så.

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinligt grå blir jag
utan dina andetag.

min klockan har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit.

och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnat i ditt hår.

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag
utan dina andetag.

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomsklinligt grå

vad vore jag utan dina andetag?






ibland vetdu.




då vet man inte om de är dags att skratta eller gråta åt folk...



herremingud.

vilken slampa du är ..

va saker man får reda på när man kommer till deje där alla vet allt om alla .. inte riktigt allt får man väl kanske reda på men de är väl lika bra tänker ja.
jag förstår inte folks problem att vara ärlig, de är nog jäkligt svårt tydligen.
skaff dig fan inga kompisar om du bara har tänkt att ljuga, nu såhär så vet ja faktiskt inte vad som är sant och inte som kommit ur din käft..
håll dig till din egen pojkvän i fortsättningen va ..
jag hade ju faktiskt mina aningar men visste inte säkert, men att just det skulle vara sant det trodde jag fan inte om dig alltså, du kunde ha berättat det för mig men icke ..
nu vet man va vänner är för nåt.





nyår spenderades för övrigt här med daniel jens felicia & jossan till en början .. vi åt mat och sånt och hade faktiskt riktigt trevligt tycker ja. sen fick vi besök av grannen som då bjöd på champagne och grejer vid tolvslaget, mycket mysigt .. har dock inga bilder eftersom kameran på denna tele är s¨å dålig :/ men men .. eller ja har en bild men den får ja lägga in senare hehe.
sen fick vi mer besök av vålbergsfolk och sen gick ja väl och la mig vid fem halv sex tror ja? :) så va de me de.


tack för mej hej !

RSS 2.0