ööööööhm ?

aa de är JÄVLIGT mycket jag inte fattar med alla jävla papper ja får hem å alla jävla moms skatt deklaration kvitton fakturor å massa annan jävla dret.. aaaaah ja blir tokig.. tur ja har min älskade mams!
va på stan en sväng efter jobbet, hitta maaaaaaaaaaaaaaaassa ja ville ha men blev 4 par strumpor, 3 tröjor, 2 linnen, ett par vantar, ett par mjukisbyxor.. haha lite lagom slappa kläder sådär :)

nu ska ja å malin ut å rida snart, kan ju i alla fall hoppas på att de varken regnar eller haglar när vi ska ut? ;S

oj ett under

vi har inte ström avbrott ?

brukar ju dö här ute när de blåser som de gör nu, åskar gör de, iaf blixtrar en hel del.. hagla som fan har de gjort, regnet öser ner och ja tror hösten är här för att stanna?
tydligen så vankas de snö i de norra delarna av värmland till helgen.. TUR att ja bor längre ner, vill inte ha snö än tack!
ridit har vi gjort, jag malin å lotta, härligt va de å jojjo va lugn som ett lamm på slutet.. han måste fått droger..

råka låsa ut daniel också... han va inte SÅÅ glad på mig :D

nu ska ja göra mat, duscha å sen ska ja faktiskt krypa ner i sängen, puss!

update..

nyss pratat med nils nu, nu har ja planer.. nu har ja planer :D

sen fick ja ett gott besked när ja loggade in på swedbank nyss också, skatten hade kommit! haha tänker ni den kom ju innan midsommar? men nejnej.. eller jo ja fick massa pengar då också, men nu när ja har eget företag eller va man ska kalla de så deklarerar man ju i september, så pengarna kom nu.. nästan 5000 :- rikare idag då :) gött sa ja !
dock kommer de mesta gå till räkningar, bensin mat och andra nödvändigheter men lite ska ja nog lyckas stoppa undan till ett å annat höstplagg, kul kul.. fick ett presentkort från gratisbio på nelly värde 500 :- också, de tackar vi inte heller nej till, haha.. gimme gimme more!

nu ska jag gå ut me puuuuuuuuuuuuuucko och sen ska ja greja lite sen blire stallet, hej svejs! ;D

det finns gott om idioter ?

jag har ingen träningsvärk idag ! är bara jävligt mör i hela kroppen haha.. red jojjo igår, galen! nejdå.. bara förjävla het, sprang som en dåre i skogen och jag vet inte riktigt vad han försökte med, typ trav, tölt, pass, galopp, allt i ett lite blandat sådär? haha..
när vi kom i full fart alla fyra i skogen kom de helt plötsligt två mopeder i lika full fart och ja tror nästan dom blev mer chockade än va vi och hästarna blev, trodde de skulle gå åt helvete där..

igår kväll när vi kom hem stod balkomdörren helt öppen ( !!! ) nån som känner sig skyldig ?
ja den va iaf helt öppen, antingen så har nån gått in men inte vela va kvar pga våra farliga kamphund eller så har nån helt enkelt bara öppnat för jävelskap?
tur vi har en sådan snäll hund som satt så fint kvar när vi kom hem.. läskigt.

kollade för övrigt igenom hela blocket och hela hemnet igår efter hus jag och daniel men vi hittar inget vi faller för. finns ju inte mycket här ute, hittade ett jättefint hus i segerstad men de va lite för stort, 6 rok och för 7900 :- i kallhyra, blir ju lite dyrt,. och onödigt stort.
men vi letar, så snart vi hittar ett så blir de nog flytt, gött!

ser ut som de blå tittar fram uppe på himlen nu också, gött slipper vi kanske rida i regn.. nu snart ringer nils så ska vi snacka lite bussiness ;) hörs!

i've got big plans for myself !

tur att jag är så dukltig på webb design bara ?

har suttit hos jossan en bra sväng nu. eller ja lega i soffan å glott tv, sen kom madde, en kompis till henne och massa barn, jag lämnade daniel där, åkte hem och ska ut me vovven sen ska ja iväg å rida, om de blir jojjo eller ronja idag de vet ja inte, camilla får bestämma vilken hon vill rida..
igår va jossan med å red, hehe ;D

på kvällen igår va vi bara hemma å myste, jag daniel också va pontus här,. beställde pizza gjorde vi å kolla på film. har vart en lugn helg, mycket skönt!

aa.. mer än så har ja nog inte å säga ?

kissie liknar...


det känns..

.. i hela kroppen när man ridit? skönt.. känns inte som ja gör annat än å åker till jobbet, kommer hem, går ut me hunden, byter om, hämtar malin, åker till stallet, rider, åker hem, duschar, äter (?) myser me daniel å somnar.. å sen samma visa igen, haha. men vet ni? ja älskar det..
förut kunde ja sitta i flera timmar framför datorn och vänta tills daniel kom hem när han jobba länge.. fy fan va tråkigt?!
så jäkla glad att ja hitta till höglunda stall :)


fick världens bästa present av älskling häromdan också, ja har ju fyllt år?
fick mig ett par nya ridskor + chaps, skit snygga enligt mig ;D hah... så nu är ja väldigt nöjd, blir nya ridstövlar till veckan också, gött!

nu ska ja gå å lägga mig breve daniel i soffan å kolla lite film innan ja somnar, gött me helg imorrn!
puss!

myskväll två gånger om?

ja efter förra helgens festande ser de inte ut som de blir mycket mer drickande på länge? i fredas låg vi bara hemma myste kollade på film och igår vart de samma sak.. laddade ner män som hatar kvinnor och kolla på och den va faktiskt sevärd, tyckte den va lite rörig emellan åt men helt klart bra, tycker att noomi rapace är så jäkla bra också, visste inte att hon hade vart med i tre kronor?
har ni inte sett du & jag som hon är med i tycker ja ni ska se den. en av de bästa filmer jag sett faktiskt, helt klart!

va hos jens och jossan igår en sväng också på hälsa på, trevligt.. försöker få med jossan till stallet så hon kan bli med ut och rida :)
KOM IGEN NU!

haha.. ska rida sen ikväll, blir en skritt tur när malin kommit med nya hästen, spännande! :D:D

och folk undrar varför ja inte bara tar bussen hem??!

DÄRFÖR gillar jag inte nattbussen.. där har ni beviset, fyfan, i karlstad också av alla ställen.. nej ska ja ut hädanefter så ska ja ha skjuts hem!!

sämsta jag sett på VÄLDIGT länge..

drag me to hell, helt seriöst.. ger en recension imorron. daniel ville vi skulle bädda mysigt på golvet å se på film ikväll så de gjorde vi, hade tänkt dricka hemma hos malin men aja, kommer fler gånger..
vi åt tacos istället och kolla två filmer å myste massa, funkar helt klart de me :)

men nu ska ja sova, daniel decka nyss han så tänker krypa ner i sängen hos han nu. hörs imorron!

alltså.

jag fattar inte hur du orkar lägga ner så mycket energi på att försöka sabba mitt liv? :S

va inne till bergvik förut en snabbis, har fortfarande skit ont i högerarmen.. de kunde ju vart vänster istället så ja slapp använda den till att växla? ;S jaja, va tvungen köpa en present till nova som blir 3, ska dit på kalas imorron..

har även beställt en present åt mig själv, eller ja de blir från mamma :D
hade ju tittat på jackor innan hööks öppnade i stan och blev skit sugna på två stycken, och billiga var dom också så tänkte köpa nån av dom, men dom va just de, BILLIGA.. såg mer ut som ett rusta köp och satt inte alls så snyggt som ja hade trott, materialet kändes helt fake och de va konstiga i storleken, stora och pösiga även om ja hade på mig en 152 ;S
så tittade ut en liten finare jacka, dock dyrare men de är ju värt de,.




happyface

älskling har precis koppla in ljude i min bil som har suttit i 460:in, me like :D
jens visste förövrigt nån som kanske ville köpa den som reservdelsbil så de hoppas ja han gör.. slipper den stå här å skrota!
känner mig fortfarande helt död i kroppen, blir ingen ridning fören söndag för mig! de blir sängen, soffan å gos snart, puss!

flygtur.

a jag vet, jag är skit seg med att uppdatera men har helt enkelt inte haft jordens lust längre. tillbringar väl de flesta dagar i stallet och är inte så sjukt pigg när jag kommer hem, blir mest duscha och umgås med daniel.. typ :p
jobbar gör ja väl också.. men inte idag och inte imorron, inte är ja sjuk och inte är ja ledig.

i tisdags red jag och malin och camilla i paddocken och hoppträna i två timmar, vet inte vilka som va tröttast, vi eller hästarna haha.. men de gick ganska bra, har inte hoppat på flera hundra år typ och ja va mest stolt över att ja satt kvar :D
haha.. men de gjorde ja inte igår, hoppade några skutt med ronja och sen testa jag billy, underbar häst, synd att han bråkar som han gör, sjukt het är han också, bara slänger sig över hindrena. men hoppar mjukt och ja, jag tycker det är synd att han ska åka hem men malin lär få en mycket bättre häst nu :)
efter att ja hoppa med billy skulle ja hoppa eeeen sista gång med ronja över bommen. jag hoppa, men inte hon..
min nacke värker, min rygg värker och min högra arm värker. när ja sjukanmälde mig tyckte hon att jags kulle kolla upp med en läkare ifall jag inte skulle bli bra, men så farligt kan de ju inte va? :S

vi skulle rida idag också men de vete tusan om ja orkar faktiskt.. men va blir de nästa gång vi rider då tro? HOPPNING! haha inte ger jag mig för de ;)


något sliten.

blev utgång för min del igår, nöjes med malin, paula och sara.. hade skit kul! :) mår väl idag som jag förtjänar antar ja? haha.. jag är iaf mycket bättre än va ja va sist ja drack.. bara sprit å massa skit, aldrig mer..
är duktigt sliten idag, vaknade med jordens illamående men de gick över, är bara trött... CYKLADE ända till älvenäs för att hämta malin och bilen ja lämnat igår.
åkte till stallet och tog en härlig långtur. inte för att ja blev piggare men jag satt iaf kvar hela vägen, balansen va inte på topp idag kände jag.. inte igår heller för den delen.. använd aldrig lågskor? ;S

är inte på nåt direkt topphumör idag kan ja ju säga.. orkar inte dra allt här heller.




är så jävla trött på livet just nu.. bläääääääääääääääääää.. duschen och sängen säger ja bara!

svårt




get a life, you'll never gonna be me..


jag skrev en jävla massa saker.. men sen tänkte jag INNAN jag tryckte på publicera.. nej Lina, inte i bloggen, inte en gång till. så ja radera alltihop, lika bra det. annars kommer ni tro att jag är ännu mer förvirrad än vanligt :)
herregud..
lika bra att sova nu, kan bli en lång dag imorron?


hittade en film jag är med i ju!

haha jaa.. satt och kolla runt på tankafett.com för daniel bad mig ladda ner nåt och såg en titel jag känner igen.. andreaskorset, en dansk film. har hört den är jävligt kass haha men va tvungen att ladda ner den ändå :P
det året jag skulle ta studenten gjordes filmen och jag är statist, de ni! ;)

jag blottar mitt liv för er.

jag säger mycket men inte allt. det funkar inte så. lite håller jag inom mig medans andra hemligheter berättas vidare av mina sk vänner och en del berättar jag själv.. det funkar ju nästan så för alla?
är lite nego pego idag, nej de är ja väl inte.. är egentligen ganska glad.. är en bra dag. fick vikarie på jobbet så vi hann med mycket, sånt gör en glad.

va med malin till grums också och kolla när hon hoppa med billy. speciell häst det där.. men oj så fin han är!

har inte gjort värst mycket annat heller.. joo jag har ätit godis, fy skäms!



haha nej.. detta va mest en hej jag lever! orkar liksom inte skriva så mycket ibland, perioder ni vet... ont i ryggen har jag, ut med vovven nu sen duschen sen sängen, HEJ!

mål nedlagt - va i helvete blir de ?

fick samtal från polisen idag igen. dom skulle ju kontakta mig förra veckan men ringde alltså idag istället och berättade att målet blivit nedlagt i brist på bevis.. konstigt ?
vittnet, som hade sett min bil hade ju inte ens sett min bil utan en röd volvo och vid ett annat tillfälle ska denne ha sett mig i grums och trott att de va jag eftersom en del saknades på min bil, men herregud hon måste ju sett att inte bilen va krockad?! kärring... eller gubbe?
ja först va de en man, nu va de tydligen en kvinna, jag skiter i vilket, blir bara jävligt förbannad när dom gör såhär, allting bara för att få mig att erkänna nåt jag inte gjort!

i alla fall - överstökat och jag är glad även om detta förmodligen kommer finnas i registret nu ;S

gubben avslutade samtalet med att fråga om min pojkvän använder bilen nånting och det gör han ju såklart inte!
han frågade även om vi hade en hund och även om jag ifrågasatte han 3 ggr ( !! ) varför han undrade detta ville han inte svara på frågan utan sa istället ganska snäset och otrevligt att jag inte behövde veta varför han undrade detta.
utan han tackade istället för sig och sa hejdå. hur jävla idiot får man va?

vad kommer härnäst, en anmälan på att min hund gjort nånting eller? :@

skulle INTE förvåna mig..



ganska så trött på ett flertal saker just nu! bla mitt jobb, jag gillar att jobba och vill inte känna neeeeeeeeeeeeeeeej ångest när jag åker till jobbet men ibland känns de faktiskt som att jag gjort ett brott och jobbar av mitt straff någonstans! ;S

möte efter möte efter möte efter möte... vi slängs hit och dit och vi ska bara anpassa oss för visst är de så att man måste tycka om allt och alla och baar bre på med ett stort leende på läpparna ?
vi är bara arbetare och ska bara va glada över att vi har ett jobb... typ... så känns de ibland.
nej jag ska inte vara så negativ, jag är JÄVLIGT glad att jag har ett jobb faktiskt. men nån kanske skulle lyssna lite bättre på oss och
ta hänsyn till vad vi vill, inte bara slänga runt oss..


nu ska jag ta en promenad med voffen sen ska ja hämta upp malin så ska vi åka till stallet, SKÖNT, hoppas de inte börjar regna!


hejhejhej

malin ringde nyss, undra om ja kunde rida billy idag men ja orkar faktiskt inte :( är så jävla förkyld och de är inge bra i samband med allergin har ja märkt, annars går de jätte bra, märker knappt att jag är allergisk längre, JÄTTE SKÖNT! men när ja är förkyld så går de bara inte..

har tittat lite på hus idag ja.. hittade ett, med stor tomt såg de ut som, 4 rum och kök på 110 kvadrat eller nåt sånt..
vill kunna bygga en hundgård och lite sånt. helst ha ett stall också.

ska nog ta mig en dusch nu, och plocka lite här hemma.. konstigt nog så hur mycket vi än städar så blir de alltid stökigt?

GOD morgon.

jag är både jävligt trött och jävligt förkyld, är inte ett dugg kul, igår fick jag några svängar av feber tror ja, frös och svettades om vart annat.

måste säga grattis till min älskling som fyllde 23 i torsdags, köpte med en smörgåstårta hem och syndade riktigt rejält faktiskt, haha! men det är så jävla gott!
va massa folk här, riktigt trevligt. säger grattis till jossan också som blev 21 i tisdags! :)
så grattis till mig snart ;)

nu ska jag gå ut på en lång promenad på vovven hade jag tänkt. tror han är lite uttråkad då ja inte hunnit med några lång promenader på sistone, igår åt han upp massa kartonger och spred dom i småbitar i bilen när han satt där.. haha.. eller så va han helt enkelt bara hungrig? :)




från det ena till det andra... det går jävligt bra med min diet och jag går ner i vikt varje vecka, SKIT KUL! :D

paket duschcreme & bodylotion!


igår va polisen här igen ?

ja tydligen.. grannen berätta att dom visst varit här under tiden ja jobba, dom passar på då.. vad dom gjorde de vet ja inte riktigt, men tycker sånt är så jäkla fult.. vill dom nåt kan dom ta de me mig, min bil kan ju inte direkt prata?

apropå bilar, köpte mig en ny bil igår, wihu äntligen! :D
en silvrig 855 -96 och jag är nöjd! känns jävligt gött ha en bil faktiskt, och får hoppas att den inte rasar!
jag har ju en tendens att ta död på alla bilar ja kör haha..

och vad ska jag göra med min gamla bil? hade tänkt ge bort den till bättre behövande, nån som vill ha motorn eller va fan som helst.. men som om jag får göra mig av med den nu när den är föremål i en utredning?
orka.. nej patrik får nog stå ut med att min vackra bil står här utanför.. nån som vill ha en volvo 460? :O

tänkte lägga ut bilder på bilen sen, den ja köpte igår alltså.. är inte världens vackraste, ser lite gubb svensson ut men med lite andra fälgar, tonade rutor å så blir de nog bra :P


RSS 2.0