suri.



finaste ungen som finns ? ja tror de .


hejdå 2008

på nåt sätt ska de bli skönt att lämna 2008, ett nytt år står framför dörren och man lämnar allt det gamla .. har ju hänt en hel del både bra och dåliga saker detta året.
jag ser fram emot 2009 och hoppas de blir ett bra år, skål! :)




ge mig.

tillbaka min mobil, har gått en månad nu ju .. en vecka skulle de ta :(

gött trött är jag med ...



daniel hjärta jens.

japp daniel har dumpat mig, blivit tillsammans med jens istället. har är hos honom nu och bara gud vet va dom gör, buhuu :'( ja jag tror dom är lite småkära i varann, hmmppft !
jossan gjorde mat åt mig förut så ja slapp laga mat idag guuu va göött ! åkte sedan hem för att lämna tillbaka bilen jag låna, grannes .. skitsnälla grannar !
ja så nu är jag själv alltså .. blir nog att titta på en film senare eller nåt, har tänkt att städa först faktiskt, skura golven och sånt som jag inte direkt gör varje dag, men de behövs .. har man en gris inne så har man ;D

dom köpte raketer och grejer förut också för hur mycket pengar som helst, hur kul är de att bokstavligt talat bränna upp pengar? jaja .. inte mina ..

jag tänker inte ha några förväntningar inför imorron, de hade jag förra året och den nyår blev ju ganska sugig .. hemma jämt efter tolvslaget, ringde efter skjuts till edsvalla, la mig i sängen en stund, vaknade sju på morronen efter i skor, kjol och linne, KUL!
hmm .. jag kommer nog inte ha några problem med att bli full i år iaf, mamsen köpte med sprit från spanien och det tackar ja för :)

nu ska ja slänga i en tvätt så hörs vi kanske sen ..



solstice.

såg den nyss och den är helt klart sevärd . den är efter filmen midsommar och lika bra om inte bättre , sen den !!:D




hon i mitten på bilden är inte de tjejen från clean teens i one tree hill eller är ja helt ute och cyklar ? :P


nu blir de godnatt ska upp tidigt imorn =/



:)

jag är lite sådär småsugen på att shoppa .. bara handla massa kläder och skor , när ska jag ha råd me de egentligen? känns mest som jag bara köper massa mat för min lön .. mat och mat och mat .. och busspengar ;S kul liv ..

jag är ju liksom inte direkt nån planeringsmänniska , jag gör de som faller mig in helt enkelt och har alltid gjort .. jag verkar inte direkt vara medveten om alltför mycket som sker , frågade jossan idag va hon och jens ska göra på nyår, tänkte att de kanske vore kul hitta på nåt .. vi ska hem till er :) haha bra där Lina .. eller bra Daniel som planerar utan mig fast de är väl lika bra de, haha.

idag va vi hos mormor/morfar en sväng och åt mat jag och daniel .. mysigt :)


puss !

låter ormar?

eller låter ödlor?
har ju fortfarande inte lyckats pallra mig till sängen än .. sitter och försöker lista ut om de är ormen, ödlan eller marsvinet som låter skumt .. ja vet liksom inte riktigt hur ormar och ödlor låter ;S

för en sekund trodde ja de va folk här utanför, nu blir ja förtvivlad .. de lät som det och de såg ut som det men vem springer och kikar i mitt fönster två på natten? jag bor ju liksom ganska ute i skogen =/ släckte alla lampor här nu haha nu vågar ja inte sitta här mer, nu blir de natta :P


ni gillade min bild tydligen.

hahah ..

nu har jag nyss tittat på the sisterhood of the travelling pants tvåan , den va faktiskt bra :)
såg ettan med daniel tro de eller ej haha .. för nån månad sen .. ja han tittar faktiskt på tjej filmer med mig :P fast ikväll har han tittat på nån jävla harry potter film och sagan om ringen nån del .. jag hatar dom filmerna !!!! så jag har bosatt mig framför datorn idag och kollat egen film ja .. ja minsan inte tänker ja se sånt strunt !
hade tänkt titta på en till film men tror ja ska sova nu snart faktiskt , är sista lediga dagen imorn och kanske inte så smart om ja ligger och sover hela dagen för då lär ja väl inte somna imorn kväll =/ men tur jag bara ska jobba 2 dagar , sen är de ju nyårsafton och ja har tagit ledigt på fredag så ja får en till lång helg, skönt :)
för jag älskar att ligga och sova hela dagar men de gör inte daniel , han väcker mig så snällt runt 7 - 8 på mornarna, ja de är väl fuskigt att ja ska ligga och sova när han vaknar tidigt? för de är ju inte ett dugg fuskit att han åker hem och lägger sig och sover igen när han kört mig till bussen om vardagarna? NEJ INTE ETT DUGG :(

soom sagt jag tycker om att sova, är jag inte söt så säg? ;)



hehe daniel smygtar kort på mig när ja sover :P



god kväll igen.

ja skriver mest här på kvällarna har ja märkt , när daniel har somnat .. inte för att ja skriver nåt hemligt för han , de vore ju dumt skriva de här i så fall .. på internet liksom .. nej men de blir mest så , på dagarna umgås man :P haha .. fast ja har mest suttit vid datorn idag och spelat nåt spel på internet ja hittat , man får massa juveler , skit töntigt .. men ja kan liksom inte släppa att ja är sämst på de och måste spela om och om igen för att få bättre poäng men jag är .. skitkass =/
men ja har laddat ner film idag också , mamma mia och the day the earth stood still eller nåt ,. dom ska va bra säger dom som vet .. de lär att märkas :)
vill fortfarande ha den där supergamla filmen en flicka på halsen , NÅN SOM VET VAR JA KAN FÅ TAG PÅ DEN PÅ NÄTEEEE?
säg till mig i så fall ..
ja hade ju massa braiga sidor förut där ja hitta massa roliga filmer men fjellman bytte lösen ( han visste nog inte ens att ja kunde dom .. tsss... ) så nu kommer ja liksom inte in där ...
jaja ..

också vetni de där målet som ja hade till jul .. ni vet min vikt .. ja klara de hej & hå .. men nu ligger ja på fetsidan igen , julmaten är inte bra för mig den .. fast ja åt inte så mycket sånt , de är mest allt godis och sånt annat usch ja tryckt i mig .. fan ..
men ska styras de med ... de är ju som sagt nyår snart ,. får väl ha som nyårslöfte i år igen att ... om några månader är de sommar och då är de beach 09 som gäller och då ska man va snygg :D:D:D hahah ...

tänk om nån ville ge mig massa pengar me .. ja vill ha en flådig båt till sommarn , sneela ?



nej nu pratar ja bara massa strunt ...
nu blir de sängen tror ja :)



jag ska göra en sånhär innan ja lägger mig med.


Under 2008 har jag hittills; [x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol 
[x] du har blivit kär
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[ ] du har dansat
[ ] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon 
[x] du har duschat med någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa


den listan va inte lång den ..


till er alla från oss alla.






hoppas ni kan sova gott inatt :)



hejdå julen vi ses igen nästa år.

nu är julen över väl?
idag kom jag att tänka på en sak , juldagen har ju alltid vart en sån dag man går ut , super alltså .. jag har då alltid gjort de men detta är nog första året på väldigt länge som ja legat hemma i soffan och bara tryckt i mig massa godsaker och de känns så jävla gött :)
imorn är de fredag tror ja , då blir vi nog inte hemma .. idag har vi mest gjort ingenting , kolla massa på tv , kollat saker på blocket som vi ev. ska kolla på imorn eller i helgen , ätit massa choklad och rostat bröd med julskinka och senap vilket för övrigt är min favorit just nu :)
jag har inte ens vart utanför dörren idag vilket jag tycker är skönt eftersom de ser jäkligt kallt ut =/
kul att allt va stängt idag typ när ja kom på igår att jag hade mens och inga tamponger , de va min juklapp de .. mens som jag älskar .. inte , nu ljög ja .. men i alla fall bra att komma på de på julafton när allt är stängt dagen efter .. och den här dagen är en sån dag som jag har väldigt mycket mens , inte för att de kanske intresserar er ? men imorn ska i alla fall jag åka till konsum direkt det öppnar och köpa tamponger sen ska jag aldrig mer glömma att köpa de !

laddar ner en film ja .. igen , jag ladda ner samma film för några månader sen .. de tog också säkert en månad att få hem den eftersom daniels bredband va såååå segt och att ingen seeda och de gick helt enkelt i slow motion .. sen när jag väl hade fått hem filmen och skulle titta på den .. då tar daniel bort den från datorn :@ !!!!
ja vart inte så glad på han då , när de tagit mig så lång tid att ladda hem den liksom .. men men får se om de går bättre denna gången , har ju uppgraderat till 8 mbit här ute i skogen nu så ska väl gå lite fortare i alla fall :)

daniel ligger för övrigt och sover i soffan nu om han inte vaknat .. han va vaken förut tittade på mig när ja la mig i soffan så sa ja, älskling om jag somnar så kan väl du väcka mig innan du går in och lägger dig i sängen? jag fick inget svar på den , vände mig om och kolla så ligger han med stängda ögon öppen mun och andas högt och sover :D
han är sliten haha ..

ja har ja så mycket mer att berätta ? jag tror inte det .. jag vet inte ..

kan ingen ge mig en trisslott med massa vinst på? jag behöver pengar känner ja .. de är så mycket jag vill ha =/
jag tror ja ska bli affärskvinna inom knarkbussines , man kan tjäna storkovan på de har ja hört .. jajjemän ska starta eget ja, där har vi de .. Linas nånting aktiebolag .. va fiiiint !
nej men ärligt .. ja ville spela bingolotto i tisdags ja men då va vi ju på kalas så då kunde ja ju inte vinna färgfemman , om den ens finns kvar ? :O ) hmm .. man kanske skulle börja jobba svart igen .. vart hittar man såna jobb?

nej nu babblar ja bara massa strunt , nu blir de nog sängen snart tror ja :)


goodnight !


god jul alla.

vill önska alla som läser min blogg en riktigt god jul !!!!!


jo de är nilvert , hanns pojke?  ;O


köösss

om jag skulle ta betalt.

varenda gång nån va på min pojkvän så skulle ja kunna bli jävligt rik .. jag är ju inte direkt ensam om att vilja ha han i sängen. aah sluta kladda...
jag vet jag är inte rätt person att öppna käften när det gäller sånt här men varför är alla tjejer så jävla respektlösa mot varann?
på kvällen när inte flickvännen ser så sitter tjejer och kletar och kladdar på flickvänners pojkvänner , helst hångla lite men lyckas man få dom i säng är de statuspoäng!
dagen därpå kan man möta dom ute och då är de heeeeeeeeeeeeeeeeeej nej men va rooooooligt att se dig , gud hur äre me dig, hoppas allt är braaaaaa ???!!! och ett brett fakesmile som gäller ... och ett du får hälsa daniel ! ( eller va nu pojkvännen heter .. )
det är så falskt ..
visst det är väl killens skyldighet att se till att inget händer med nån annan än sin flickvän men vi vet ju hur killar är ..
var de inte meningen att vi tjejer skulle hålla ihop ? nej de va de inte ... ju fler pojkvänner man är på desto högre status tydligen , ja verkar ha missat nåt ?! ;S
skaffa egen pojkvän att kladda på istället ..
de som känner mig kan dra helvete me sin falskhet och de som inte känner mig kan dra helvete ändå ..


och till nåt helt annat . det är julafton om ca två dagar och jag har inte köpt en enda julklapp än , jag som skulle va ute i så god tid i år men det sprack. kanske åker in till bergvik med josefin sen en sväng och kikar lite ser om ja hittar nåt men de är så svårt =/

mamma och lillebror åkte till gran canaria idag och jag är faktiskt jävligt avundsjuk .. dom fråga iofs om ja ville med men ..





nej nu ska ja ringa J .



julskinka tack.

japp nyss vart iväg med mormor till grums och handlade lite , julskinka bla .. den är klar nu ska bli jääävligt gott sedan med rostat bröd med skinka och senap på. sitter och väntar på att ugnen ska sänka sig till 175 så att jag kan sätta in mina dumlekakor ja har gjort för se om dom blir lika lyckade som daniels :)
sen ska vi äta julskinka, dumlekakor, skumtomtar hela natten jag och han , mys då :)

hej folket.

har varken orkat uppdatera eller gjort listan som emma utmana mig att göra , men den kommer :)
sitter & titter på unga mödrar fast nu är de paus.
har väl inte så mycket att skriva egentligen, imorron är de fredag vilket är väldigt skönt , chefen har lovat halvdag och de ska bli underbart att sluta så tidigt , tänkte kolla lite i stan har ju liksom inte köpt några julklappar än alls :S daniel är de värst att köpa till tycker ja ..
men kommer inte köpa till så många i år , mamma och dom drar ju utomlands så åker inget till skattkärr , ska hålla mig här i segerstad ja :) möjligtvis att ja åker till pappa en sväng eller om han kommer hit på kvällen kanske, vi får se ja har inte orkat planera så mycket .. ska bli skönt va lite ledig i alla fall.
nu börjar de igen , kanske skriver mer sen :)



när man har tråkigt...

... gör man listor :P




DITT LIV
Vad heter du? - Lina
I mellannamn? - Charlotte
Vart bor du? - Segerstad
Trivs du där? - ja de gör ja
Brukar du läsa horoskop? - Ibland
Har du körkort? - japp
Favoritdjur? - ehm ett marsvin ;S
Vad spenderar du dina pengar på? - mat och allt annat jag behöver.
Festar du? - inte lika mycket längre
Brukar du bli för full? - de händer
Antal kuddar i sängen? typ 8 eller 10
Kan du baka bullar? - de tror ja
Bläck eller blyerts? - bläck
Mcdonald's eller burger king? - inget helst
Är du allergisk mot något? - ja pälsdjur & våren och sommaren
Äger du ett busskort? - nej
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - måste ja så lätt
Hur ser du ut idag? - osminkad och pyjamasbraller & daniels tröja
Nästa mål i ditt liv? - 50
Vad såg du senast på tv? - harry potter ^o)

Hur svarar du i mobilen? - hallå
ringde dig senast? - jens men de va inte mig han skulle prata me
Vad sa den som ringde? - att vi får komma in
Antal timmar sömn inatt? 10 kanske :P
Sov du ensam? - nej me daniel

 

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: daniel & jag
Såg dig gråta: daniel
Fick dig att gråta: -
Du gick på bio med: daniel jossan & jens
Du gick på stan med: ja vet inte
Skällde på dig: daniel :p
Skickade ett e-mail till dig: jadu

 


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja klart
Bråkat med ditt husdjur? - hehe nja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - haha ja
Tar du droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - vet inte
Vilka kläder sover du i? - trosor
Vart vill du gifta dig? - ja har alltid sagt att ja ska gifta mig i scottland fratt de är så förbannat fint med säckpipa men :P
Vad hatar du verkligen? - tjejer
Har du varit kär? - Ja
Kör du bil? - ja har ju körkort men de händer inte så ofta just nu eftersom bilen e trasig.
Har du ett jobb? - ja
Gillar du att ha folk omkring dig? - Ja
Är du ett hälsofreak? - haha ne du

 

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Ja
Är du ensam nu? - nej har nema här :D och daniel sover i soffan :P
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - dom som går på radio som spelas varje timme
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - ja

 


FAVORIT
Rum i huset? - sovrummet tror ja
Typ av musik? - allt
Månad? - juli tror ja , då brukar ja ha semester :)

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nee
Köpt någonting? - mm chips & cigg å lite sånt :P
Varit sjuk? - nepp
Sjungit? - tror ja inte
Sagt "jag älskar dig"? - nej :P
Velat säga till några att du älskar dem? - vill ja de gör ja de ju
Träffat nån ny person? - ja
Saknat någon? - Ja
Kramat någon? - Ja lite grann
Kysst någon? - ja
Haft sex med någon? - ja

 

SENASTE
Låt du hörde: daniels ringsignal
Film du såg: harry potter nån minut
Sak du stal: har inte stulit nåt

 

FÖRSTA
Första bästa kompis: jenny andersson
Första jobb: Norstat
Första inhandlade skiva: va några år sen de
Första förälskelse: johan typ men då va ja ju jätteliten :P
Första begravning? - roberts pappa



SENASTE
Senaste människa du slog: daniel :P
Senaste stora bussresan? åkte till sthlm
Senaste långa telefonsamtal: va nog daniel


sluuuut .

det vackraste som finns.

.är att se dig när du sover




tänkte lägga in lite bilder när ja har som tråkigast ..



lotta & jan när vi va på blue moon





hedlund & bjureld på bm



haha jag va bara tvungen , kim i arvingarna :P



hanna jag & lotta



kusin & jag på bk



hedlund , hannas pojke & chefen ;O

finns väl massa mer bilder från den kvällen men orka att ja ser ut som ett fyllesär på alla bilderna =/








Är inte Felicia bara sötast ? somna me en klubba i mun när vi skulle tanka :P





har ett present kort på ticnet / scala på 300 :- som ja hitta förut , det går ut imorrn så känns som jag måste göra nåt , orka slänga bort pengar ... kollade lite och vet när ja va liten brukade jag & mamma alltid gå på såndär nyårscabary och tänkte att de vore ju faktiskt kul och gå och se nåt , göra nåt .. för annars sitter man bara hemma liksom , kul liv =/
men tror att ja ska hitta på nå bus i helgen faktiskt :)

men nu ska ja duscha sen vänta på D.


bara snö.

imorse när daniel skulle köra mig till bussen snöa de lite , låg pyttelite snö ute och ju längre bort vi kom desto mer snö vräkte de ner och har kommit hela dan kände mig som en snygg snögubbe när ja gick helt insnöad stackars mig.

har nyss bränt en skiva åt jossan så vi kan poppa ännu mera julmusik i bilen haha ..
min gris är på julbord han så passar på att poppa lite här hemma när ja är själv haha :P

va skjer till helgen ?





ibland.

är du bara så inåt helvetes dum i huvet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ibland.

så är allting bara så jobbigt och jag har bara mig själv att skylla =/

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Är du oskuld? - Nejdu
Någon gång haft sex med samma kön? -
nepp
När hade du sex senast? - imorse
Vem hade du sex med senast? - min pojkvän
Haft sex på offentlig toalett? - räknad offetligt omklädningsrum?
Haft sex i duschen? - javisst
Kollat porrfilm? - ja
Haft sex i snön? - Nej bara nästan
Haft trekant? - Nej
När blev du av med din oskuld? - 16
Haft gruppsex? - Nej
Drömt sexdrömmar? - many times
Blivit påkommen när du haft sex? - Ja
Haft sex i en bil? - jag sa nej
Sugit av någon? - Ja
Slickat någon? - ne
Hur många har du haft sex med? - tänker ja då inte avslöja
Fått oralsex? - Ja
Haft sex i någon annans säng? - Ja
Ångrat att du haft sex med någon? - ja
Haft sex på stranden? - ja
Vem tog din oskuld? - Markus
Har/haft kk? - Ja
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? - ja
Tänkt på någon annan när du haft sex? - Nej
Haft sex i någons förälders säng? - Ja
Haft sex i sjö/hav/pool? - både sjöar och poolar
Haft sex med någon kompis bror/syster? - nej men min kompis kusin :P
Somnat under sex? - olyckligtvis ja
Haft sex när det är folk i andra i rummet? - Ja
Haft sex med någon som är över 5 år äldre än dig själv? - nej
Varit med någon som är yngre än dig själv? - hmppf ja


ja har lite tråkigt ja .

i´ll do anything for you ..

.. thats the thing i wanna do ..





No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I’m asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I’m wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I’ll always have you

Sick of playing all of these games

It’s not about taking sides
When I looked in the mirror didn’t deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I’m wrong and then change my mind

Sorry but I’ve gotta be strong and leave you behind

If I live every moment
Won’t change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you

Marks everything I do, oh




kan de bli bättre?

va på julbord igår med jobbet , god mat och gott godis men fick knappt i mig nåt blev proppmätt me en gång men har iaf ätit årets första julskinka :)
lämnade in min telefon idag igen .. dom fixa den ju i onsdags , min andra telefon på 6 veckor då alltså .. den funkade jätte bra , i två timmar .. då la den av .. suck .. åkte dit idag igen och fick med mig en k810i hem istället , kul .. här går man och köper en telefon för nästan sex tusen så får man inte ens använda den .. den känns lite trist men hoppas dom fixar den och hoppas inte dom kommer på att jag orsakat felet då blir ja ledsen .. eftersom de va en " skråma " i ena kanten så tyckte han ju att eftersom ja slagit i den så kanske de är mitt fel att den gått sönder .. men i onsdags när ja va där såg den precis lika dan ut och gick att laga med en sk programuppdatering , hur kan man laga nåt som är TRASIGT med en programuppdatering undrar då jag ? hmm .. ja han laga de ju iaf för några timmar .. men men hoppas de går fort och att dom lagar den så att ja slipper ha en gammal ful lånetele !

vet inte ännu vad helgen bjuder på men daniel säger att vi ska baka pepparkakshus :)
annars vet ja att ja tänker sova MYCKET i helgen för ja är sååå trött , jag skulle verkligen behöva sova i typ en vecka i sträck .. skönt att de är typ lång ledigt snart jul och nyår alltså .. då jobbar ja mån och tisdag båda veckorna bara , ska bli görgött!

men nu ska ja nog duscha och vänta på att daniel kommer hem :)




vilken jävla dag!

missade nästan bussen imorse , de hade ju snöat nåt fruktansvärt och ingen hade plogat och jag va sen och seg som vanligt på möran men kom me den iaf ..
blev pissplöt om fötterna påväg till jobbet av all snöslask , fick GÅ bort till skåreskolan ( när de ska finnas en cykel ) i ännu mera snöslask efter ilanda .. gå tillbaka och bli dyngsur igen om fossingarna ..
när ja stog och vänta på bussen in till stan kommer de en jävla idiot och kör skitfort rätt i en vattenpöl så han stänker ner mig och massa barn som stod där , hemskt irriterande !
telefon paja idag ( IGEN !!!!!!!! ) fick ta bussen till våxnäs in på bke och dom kunde ju faktiskt fixa den , funkade i några timmar och nu funkar den inte igen .. samma problem som min förra telefon , under samtal , jag hör inget men dom hör mig , också väldans irriterande !!
mötte upp jennie så hon fick sina pengar , glömde telefon i hennes bil så fick låna telefon av en tjej som vänta på bussen och lyckligtvis kom jennie tillbaka me min älskade tele ..
den snälla tjejen skulle me sunne bussen hon som kom , som sakta in och som gasa igen och körde förbi oss , vilken idiot han också !!! hon blev ganska så arg ...
sen kom min buss i alla fall så satte ja mig blöt hela jag på bussen och sen va ja hemma .. sen får ja brev från kronofogdemyndigheten , min jävla förra hyresvärd är ju dum i huvet .. han skicka dom på mig fast jag egentligen inte va skyldig pengar men jag betala in men tror ni han har meddela kronofogden att jag betalat då ? NEEEEEJ !!!!! så nu får ja väl en anmärkning där ändå .. är så jävla irriterad på han !!! grrrhhhh !

idag är nog ingen bra dag att köra trisslott på , imorn ska ja på julbord.
hej !


RSS 2.0