ska va riktigt seriös nu!

hade ju som sagt pkanerat att åka till stockholm på söndag jag & daniel , hör och häpna men jag fick liksom med han på att bli med till stockholms international horse show HEL DAG ! fick tag på bra biljetter men så hade vi tänkt åka buss dit och då går de ingen så tidig så skulle vi komma nån timme för sent men de gör inte så mycket .. men bussen som går hem går 22.15 och förra året missa vi ju sista av hela alltet för att vi skulle med den bussen å de va ju inte så rockigt kanske =/ men ändå ja vill verkligen dit ju men känns som de börjar bli lite sent nu , skulle ringa innan 20 ikväll och säga om vi ska ha biljetterna eller ej så att hon hinner skicka dom tills på fredag .. jag sa till daniel att vi åker om ja får bra lön och tro väl fan de har nog aldrig fått så mycket pengar på detta kommunjobbet så misstänker nästan att ja fått för mycket :S
men åååååh ja vill dit ja får sån ånget .. men får ju inte va ledig på måndag heller och kommer ju komma hem halv tre på måndag morgon ca och ja börjar jobba sex .. heej !
allt skiter sig ... haha nu låter ja som hela livet går under och det gör de ju inte kanske men ändå , hade ju vart roligt faktiskt att åka till globen och se på massa hamburgare springa runt i rosetter som någon uttryckte det .. fint .
men men vi får la se hur de blir ...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0