tror du på spöken ?

det gör i alla fall jag efter gårkvällen..

det har ju pratats ganska mycket om att det spökar borta på höglunda där jag rider. har själv inte märkt nånting.. tills nu. saker försvinner. de gör de väl jämt kanske men i alla fall har de försvunnit en hel del saker för mig och malin, bla ett täcke som malin har till sin häst och vi tvivlar på att någon lånat de då queen är den enda det passar på, (hon är så liten)

men visst.. inget att haka upp sig på.


vet ni förresten vad orber är?

nej de visste inte jag heller... jenny ville att jag skulle googla detta då hon trodde sig ha fotat en orb. jag gjorde som hon sa och fick upp massa bilder på påstådda orber och tänkte inte mycket mer på de, tills igår kväll då ja skulle fota jojjo efter att jag smörjt in hans ben med kyl lera, tyckte han såg så söt ut :)

då vart de en hel del ljusa cirklar i bilden och då slog de mig att det alltid har blivit såna cirklar/klot när jag fotat i stallet. har aldrig hänt förut när jag fotat med min mobil.. har 8,1 mp så så jävla dålig kamera är de heller inte, bildkvaliten e super!
visade bilderna för jenny och hon ville att vi skulle åka ner till stallet och ta fler bilder...

runt 21:30 tiden igår kväll åkte vi ner, tog en hel del bilder med massa saker som kan tolkas som orber eller andra väsen. eftersom alla påstår att det spökar där uppe så är de ju inte helt omöjligt eller hur?
i alla fall, så finns där också en vind och vi kunde ju faktiskt inte låta bli att smyga oss upp och även fota där..

och på flera av fotona, både där uppe och i den delen av stallet där allt hö osv ligger, finns flera ansikten tydligt, skitläskigt..
men om man väljer att tro på det eller inte är ju upp till var och en.. men lite spännande är det.. hörde även konstiga ljud uppe på vinden.

jag tror på det, gör du?!



kommer självklart lägga upp bilder.. men hinner inte just nu, kommer in senare eller imorron kväll.

jag vet att jag aldrig mer nånsin kommer att våga åka till stallet själv en sen kväll.. icke..



lägger in en googlad bild på en sk orb.
detta är liknande de jag fått i min kamera. vissa säger att de är andar, vissa säger att det bara är dammpartiklar. jag tycker isf att de vore väldigt konstigt att jag bara får med dammpartiklar när jag fotar i stallet..


underbart?

ser inte detta bara alldeles underbart?

ge oss lite snö nu då för fan!


nån som vill ha våran lägenhet? ;)

ååh ja vill flytta nu :D
men men.. patrik har lagt ut lägenheten på annons iaf och skrivit tillträde omgående så vi får väl se hur de går, hoppas nån kan ta den fort.. vill flytta innan jul ja.. fast så blir de nog inte =/

klicka här för att se huset!


bilen kan ni också få köpa för den delen ;) haha..




jaja.. jävligt kul väder vi har i sverige inte.. de regnar ta mej fan hela jävla tiden! är SÅ roligt när man ska försöka rida så bara pissar de ner hela tiden.. aa igår va de ju sol dock så tog mig en tur alldeles själv i skogen me jojjoman!
gött.. alldeles underbart ibland att rida själv, hinner man tänka å sådär :)

har hittat massa fina grejer till han som jag ska köpa :D

och alex.. om du ser detta, hör av dig! för annars kommer ja å våldgästar dig :>





ska göra mig en latte snart å lägga mig i sängen å läsa min bok ja har, handlar om totalt förbjuden kärlek.. katarina von bredow, ska nog läsa mer av henne tror ja, de enda hon skriver om är förbjuden kärlek typ, spännande :)

daniel har nog laddat ner ÅRETS TRÅKIGASTE FILM som jag inte tänker se på.. uuuuusch! så han får mysa själv idag hahah..
jaa.. puss!

hely ny sport topp säljes!

köpte mig en ny sport topp i storlek medium men den va för liten för mig så säljer den gärna till nån annan som kanske vill ha den.
den är alltså oanvänd och priset är 150 :- inkl. frakt.


tjäna mellan 10 - 30000 :- / mån?

nån som är sugen på att tjäna mellan 10 - 30000 :- / månaden?
det är alltså inget "lägga in annonser på bloggen" grejs.. söker du ett hel eller deltids jobb är detta perfekt för dig.
skicka gärna din epost i en kommentar eller maila mig på [email protected]  så kommer jag att skicka en presentation av vad allt går ut på till dig så kan vi prata mer sen!



nattblogg.

sitter och fördriver tiden med att kolla klipp på youtube och snacka med vakna personer. diskuterar hästar och gamla minnen :D haha kul..
ska försöka hinna med att åka bort å hälsa på alex imorron efter att ja vart i stallet.
jag vill att de ska bli sol imorron för fy fan nu har de vart jävligt för mycket blött tycker ja.. hatar att de ska regna hela tiden men men imorron vill ja ha sol.

för övrigt så är jag snart fodervärd på jojjo och kommer ägna alla dagar åt att rida honom istället för han och en till, kommer bli mycket bättre det tror ja. hinner inte med två som det är nu.

jaja.. ska väcka daniel som somnat på soffan nu snart å gå in i sängen å sova.. vill sova lääääänge imorron!


mitt hjärta krossades i tusen bitar och jag visste inte hur mycket jag tyckte om dig..

alltså.. jag brukar gå emot strömmen och köra en hej de är fredagen den 13e, köp en lott, de är ju tur dag idag!
jag kanske borde köpt en, de gjorde ja inte.. jag kanske hade vunnit?

igår byggde Linda en bana åt mig i paddocken och jag hoppade den med jojjo och de va hur kul som helst, märks att han tycker det också.. både linda och malin tyckte att jag skulle ställa upp å tävla med han eftersom han är så duktig så ja pratade med camilla om det, eftersom ja vet att hon vill han ska bli duktigare i dressyr trodde ja hon skulle säga nej men ja fick ju som svar att de är klart ja får!
jag blev superglad..
jojjo blir bara bättre och bättre för varje dag och han är så jävla rolig att rida och vi passar så jäkla bra ihop.. enligt mig själv och dom som sett oss.

idag trodde jag verkligen att jag skulle dö.
. alltså, jag har ju honom bara på halvfoder.. alltså kommer han aldrig att bli min, alltså borde jag bara rida honom och inte tycka om honom för mycket för då kommer jag bara bli sårad den dagen camilla inte vill ha min hjälp längre.. I ALLA FALL, så har de vart massa krångel hit och dit om vem som äger honom, vem som har hans pass, vad det står i alla kontrakt osv osv.. så då kommer förr förra ägaren på att hon ska hämta hem min älskade jojjo.. VARFÖR?
bara för att antar ja.. ja visste verkligen inte va ja skulle säga när ja fick höra... varför älskade jojjo liksom? varför kan han inte bara få va där han trivs?

pratade lite snabbt med en kompis om detta eftersom ja va väldigt ledsen och då kommer de fram att en kompis till henne också ägt jojjo en gång i tiden och sålt vidare honom och tyckte nu att hon skulle hämta tillbaka honom eftersom han inte fick säljas vidare av den nya ägaren.. lite komplicerat men.
de fanns i alla fall ett kontrakt som sa att köparen inte fick sälja honom vidare och man får ju inte bryta kontrakt..
(hon berättade sen att de även stod i kontraktet att hästen fick ges bort)

där brast allt igen och jag höll på att börja grina ännu en gång när ja pratade med en människa ja inte hade en aning om vem hon var..
hon ville i alla fall inte riskera att jojjo skulle säljas ytterligare en gång och ville ta hem honom så han fick gå där på gården...
GÅ DÄR PÅ GÅRDEN?! jag rider hästen nästan varje dag och han har energi så de skulle räcka till att lysa upp hela new york med!

jag frågade lite snällt om inte jag kunde få ta över honom istället som foder eller köpa om de nu skulle va så att hon verkligen är jojjos riktiga ägare.. men nej, hon kände ju inte mig och ville inte riskera nåt.
vad fan skulle jag göra?

de roliga är att hon sålde honom enbart för att han annars skulle gå till slakt.. så förstår inte riktigt va fan hon ska me honom till? jävla människor de finns.. ja blir så jävla arg och ledsen!
hon kommer nu på söndag och ska hälsa på jojjo och vi ska väl prata allihop, jag camilla, linda och hon.. men hon kan fan glömma att hon ska ta jojjo ifrån oss, över min döda kropp!!
hon har sålt hästen och står inte längre som ägare så hon kan bara fet glömma!

fy fan vilka jävla ego människor de finns.. dumt bara låta hästen va, och stå där han trivs?
idioter..




det kanske är svårt att förklara att man kan tycka om en häst eller ett annat djur lika mycket som en människa men det gör det, helt klart..
jag vet att jag tycker om han jävlusens mycket men jag visste faktiskt inte att jag tyckte om honom SÅ mycket.. tills idag..

om hon nu hävdar att hon har rätt att ta jojjo tillbaka så tänker ja fan kämpa in i de sista för att inte det ska ske.. och om de är nån som ska ha han om inte camilla ska de så är det jag och ingen annan!!!

för övrigt så hoppas ja vi får flytta snart.. tack för mej hej!

yeeej !

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa just nu är ja så jäkla glad! :D
nyss ringde eva som äger huset vi va och kolla på i förrgår och berätta att vi får hyra de, wihooooo! :D
åååh ja blev så jäkla glad.. för de va verkligen JÄTTEFINT! tror de kommer bli jätte bra faktiskt.. skulle komma bort nån dag skriva kontrakt och så och imorron ska ja ringa till patrik å säga upp lägenheten så kommer den ut på blocket så hoppas vi blir av me den fort för ja vill flytta nu!!!!! hahaha,. jag orkar aldrig vänta 3 månader, never ever, vill att de ska ske helst igår haha..
FY FAN VA GÖTT DE SKA BLI ALLTSÅ!

ja vet inte riktigt varför men de känns mer rätt att bo där än här? ;S

jaja.. nu ska ja lugna ner mig lite, ta en dusch å lite sånt.. va ute å red förut med malin, haha de snöa så jävla mycket så de stack i ögona så när vi tog full galopp bara blunda ja hela vägen haha hade vart lyckat om hon hade hoppat eller väjt undan för nåt då hade ja flöge hhaha, men roligt vare idag :D snooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!

okej ta nåt lugnande nu kanske haha?


nu tror ja..

minsann att vi hittat ett hus vi verkligen vill ha :D
pratade med ägaren igår, ja va verkligen skeptiskt eftersom ja inte ens sett nån bild på huset.. tänkte mig gamla orange plastmattor, träpanel i taket, röd bruna väggar och ja vet inte allt ja tänkte ;S
så va vi å kolla på de nyss och de va verkligen hur fint som helst inuti :D dock lite mindre än vi bor nu men fan så fint! ;O
så om inte en annan tjej skulle ha huset så ska ja ringa och säga upp lägenheten imorron haha..
de blev inte så långt bort som ja trodde men de gör inge :D

nää nu ropar min man inifrån duschen, hörs!

då va helgen slut..

.. igen, suck.
skulle inte va ett dugg fel å va lite mer ledig faktiskt. skulle haft semester i fredas men tog tillbaka den, (!!??)
vill vara ledig i ett par veckor eller månader.. är så jäkla trött på att jobba haha.

ridningen idag gick sådär,. eller bra egentligen med jojjo kändes allmänt vimsig och va totalt svårstyrd och hade noll koll och hetsade och va seg ? ;S
hoppa gjorde han iaf, dock rev han en del, just kanske för att han va så jävla vimsig eller nåt, a ja vet inte... hoppade i alla fall jätte fint mot slutet över hindret som låg på ca 80 så lite stolt får ja va över mig själv å han idag :D lite hinderfeg är ja, de är ronjas fel haha..

huset.. huset.. huset, lilla lilla huset. vad ska vi göra? jätte mysigt hus, jätte mycket att göra och väldigt väldigt mycket mindre än vi bor nu. hmm.. ca 25 kvadrat mindre än detta, och ganska mycket renoveringsarbete. vi skulle inte behöva lägga ner några pengar själva, hon skulle betala för färg och tapeter och allt sånt. men vill vi verkligen byta bort våran fina lägenhet som patrik tapetserade helt efter vilka tapeter vi ville ha? :( ja vet inte.. visst såklart att vi väljer väl lika fina tapeter om vi nu ändå måste renovera men orkar vi verkligen tapetsera om ett helt hus nu.. mitt i vintern liksom? ja vet inte,. har aldrig bott så litet heller, har alltid valt relativt stora lägenheter, av de 3 ja bodde i i deje så låg de väl mellan 75 å 115 kvadrat eller nåt.. å då bodde ja ändå själv i den minsta.. nu gäller detta alltså 60 kvadratmeter som jag och daniel.. och en hund skulle dela på.. ja vet inte ja, ja vill ha utrymme :/
men väldigt stor trädgård och jag tror man skulle kunna göra de väldigt fint och mysigt där..
men vill man lägga ner så mycket arbete på en hyresrätt eller va man ska kalla de?
jag vet inte.. diskussion med daniel blir sen. vi måste nog bestämma oss nu.

nä nu ska ja duscha bort hästlukten från mig å kasta in en maskin sen ska ja gå ut me voffen, hörs

RSS 2.0