viktminskingpaket 1:
2 st formula 1, proteindryck
2 st formula 3, personligt proteinpulver
formula 2, vitamin och mineraltabletter
fiber och ört tabletter

1698 :-


paket 2:
1 st formula 1, proteinpulver
1 st formula 3, personligt proteinpulver
formula 2, vitamin och mineraltabletter
fiber och örttabletter

1077 :-alla produkter går även att köpa separat.
köp shapeworks quickstart paket ( som beskrivs ovan ) och du får en shaker på köpet!

Formula 1 Proteindryck Denna särskilt framtagna produkt är skapad med avancerad livsmedelsteknik och har en unik blandning av ingredienser som lättabsorberat sojaprotein av hög kvalitet, kolhydrater, vitaminer, mineraler, kostfibrer och örter. De antioxiderande näringsämnena C-vitamin, E-vitamin och selen kan hjälpa dig stödja immunsystemet.

Varje portion smakar gott och är en tillfredsställande måltid som ger cirka 217 kcal (inklusive 250 ml lättmjölk).

Välj mellan sex goda smaker av proteindrinken: Vanilj, Choklad, Jordgubb, Tropisk Frukt, Cookies & cream och Cappuccino


Formula 3 Personalized Protein Powder Komplettera med extra protein till din shake. Många som bantar drar ner på proteinintaget i ett försök att minska kaloriintaget och kontrollera vikten. Det kan leda till näringsbrist som faktiskt kan sänka viktminskningstakten och i slutändan leda till viktuppgång. Det här är vad som brukar kallas "jojo-bantning".

Proteinsupplementpulvret innehåller inget socker och ingen jäst. Det är kolesterolfritt och utan salt och laktos. Det har heller inga tillsatser av sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen.


Formula 2 Vitamin- och Mineraltabletter Dåliga kostvanor, stress och miljöförstörande ämnen berövar kroppen viktiga näringsämnen, vilket gör det ännu svårare för dig att nå din idealvikt. Vitamin- och mineraltabletter ger dig essentiella vitaminer och kalcium plus örter av främsta kvalitet som hjälper kroppen att skapa en grund för långsiktig hälsa. De antioxiderande ämnena betakaroten, C-vitamin och E-vitamin hjälper kroppen att bekämpa fria radikaler.


Fiber- och Örttabletter Tabletterna kombinerar havrekli och utvalda örter som arbetar för att förbättra borttransporteringen av slaggprodukter och bidra till ett effektivare matsmältningssystem. Ett "renare" matsmältningssystem fungerar effektivare och underlättar också absorbtionen av näringsämnen från kosten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0