its alive !!!!!!

hahaha det har varit JÄVLIGT frustreande idag att ja knappt kunnat skicka sms.. massa knappar som inte funkar, och då går de ju inte så bra..
men nu när ja kom hem gick min gulle telefon igång! yaaaaaaaaaaayyyyyyyy! haha... de är fortfarande massa vatten i displayen men den ser bra ut, ljudet funkar och det funkar att ladda...
fan va skillad ja är på de där med vattenskadade telefoner, den dränktes ju i öl men då höll ja den under vattenkranen ett tag och sköljde ur den, låter lite konstigt va?
men så länge inte batteriet sitter i så tål de flesta mobiler vatten, så länge de får torka efteråt och man inte sätter i batteriet..

tips till er som vill få ut på garantin om mobilen blivit vattenskadad och den inte funkar som den ska..

byt ut batteriet, för på det så sitter de en vit liten fyrkantig plastbit.. den blir röd när den doppas i vatten och de är så dom ser att mobilen är fuktskadad, inget annat sätt.. låter man bara telefonen torka ordentligt så syns de inte att den är fuktskadad, smart va? ;)


så nu har ja fungerande mobil och kamera igen :D




första dagen på jobbet avklarad också.. vi hade möte och de gick helt okej. är väl inte 100 % nöjd men de är som sagt bara att gilla läget :)

nu ska ja gå ut me vovven på en promenad sen ska ja åka till stallet!

Kommentarer
Postat av: jennhy

sv: men usch, stackare! du får krya på dig lina :/

2009-08-24 @ 20:01:17
URL: http://jennhys.blogg.se/
Postat av: B&V

de finns på scorett :) tror de kostar 750-800kr :)

2009-08-24 @ 21:38:53
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0