>> 29 / 06 - 08

hitta låten ändå alex men tack ändå , kul att du läser :)
inte för att ja skriver så mycket intressant kanske men har kommit på en sak .. jag
saknar verkligen alla mina kompisar =/ dom är ju faktiskt inte många mil ifrån mig och har lova thea att ja ska komma upp nån dag och det ska ja faktiskt , om inte annat så HOPPAS ja innerligt att vi ses i helgen ;D
har tänkt länge på å åka å träffa alex me nån gång , måste ju faktiskt ändå till deje nån dag kom ja på , ska lämna tillbaka ett hundhalsband till mia , (
du kan ju hälsa mamma att ja inte glömt bort henne iaf :P )

senaste veckan har ja haft setgräknare på mig på jobbet , rätt kul å se va många steg man tar om dan . har som mål att jag ska gå minst 10 tusen steg om dan iaf :)
så ska snart ut & gå , ska bara diska så ja har de gjort , de är sååååååååååååå tråkigt !!
sen bara vänta på att daniel kommer hem nån gång med ..

skriver mera sen tänkte ja ..


you know you love med ;D
mmmmmm nu har ja vrat ute & gått , har gått runt massa i vålberg bara , letade efter en gata egentligen men  när ja insåg att den faktiskt ligger på åstorp och ja va ända bort i älvenäs tröttna ja och gick bara hem :P
men har gått mina 10000 steg iaf plus 2000 till typ så :)
sitter och fösöker få tag på bil ja , nån som har en bil med drag att låna ut i helgen om de blir höljes för oss ?
husvagnen e fixad , ska bara ha en bil , min e lite för svag :P ( och lite för ful ... )
nej nu ska ja äta lite ja sen blir de faktiskt duschen och sängen ..

>> 25 / 06 - 08


nån som har lisa miskovskys another shape of my heart ? :)
lyssnar på den nu och jag har fastnat för den , underbar ..
ska snart ut & gå , härligt värre !

vi har probleeeem för vi säger ju alla BÅTT !
älskar dig daniel <3


>> 23 / 06 - 08

igårkväll lagom innan jag skulle somna kom ja på , hade en sjukhus tid nån gång i juni men minns inte när, kan va bra hålla koll .. kom iaf hem idag efter jobbet och såg pappret , 11 / 6 klockan 11:40 .. hmm ? de va ett tag sen .. så är de när man aldrig är hemma , noll koll på allt .. har gått å kollat i ALLA krukor och allt möjligt hemma och fick ihop 107,50 :- + en trisslott med 50 :- vinst på , åkte till willys å köpte massa mat  :)
nu är de jobb en hel vecka som gäller sen bara 3 dagar i veckan efter , gott !
helgen som va kan man väl inte riktigt kalla lyckad kanske ?  satt hemma med jossan & drack , fast ja skrev att ja inte skulle dricka nåt men men , tog iaf några öl med henne ( vad gör de när pojkarna är ute och dricker ? ) vi hade faktiskt jätte trevligt , prata om både de ena och de andra , man kan ju s'ga att vi har ganska mycket gemensamt hon och jag , alla vet den där historien ..
hade jätte trevligt tills jens & daniel kom hem , då balla de ur totalt .. vet inte vad som gick fel riktigt men bra vart de inte iaf , daniel försvann och jag gick hem .. tog mig 2 timmar att gå från edsvalla till vålberg , då snurra ja iofs runt lite först .. men kom iaf hem till daniel till slut och fick av mig alla blöta kläder & skor å la mig i sängen å sov , bums !
det är nu jag förstår va mycket jag sårade M , nu fattar ja varför hon gjorde som hon gjorde , samma misstag görs aldrig igen speciellt inte när man får smaka på sin egen medicin , men kan de inte få va bra nån gång ? jag orkar liksom inte ta hur mycket skit som helst .. jag gör verkligen inte det , gränsen är snart nådd .. vad händer då ? fattar inte riktigt varför man vill såra alla hela tiden .. det gör ont , så jävla ont , som om nån hugger en rakt in i hjärtat , men folk bryr sig inte , alla är så jävla egoistiska , tänker bara på sig själv , för varför ska man tänka på andra ? .. det gör man inte , förens det slår tillbaka , och det gör det när man minst anar det ..
jag vet inte vad jag skulle kunna göra åt saken , absolut ingenting , det kommer alltid finnas där .. hur mycket jag än vill  att det inte ska va så , så kommer det alltid va de , tills folk inser att man inte kan tänka på sig själv hela tiden ..
jag har insett det , skulle aldrig nånsin i hela mitt liv göra så igen som jag gjorde då , jag mår illa bara jag tänker på mig själv , mår dåligt över det jag gjorde och det är nånting jag aldrig kommer sluta tänka på även om jag vill ..

man kan ångra men man kan aldrig ta tillbaka ..
jag älskar daniel , han är mitt allt och lite till , varför vill folk ta de enda man håller kärt ifrån en ?
du kan tycka att jag är omogen , du kan tycka precis vad du vill om mig ,  kanske borde jag växa upp , kanske borde du göra detsamma ? leva vidare och inse att saker och ting förändras , att inte allting kan va precis som de va förut , för allt va bättre förr eller hur ? du kan försöka fortsätta knäcka mig eller helt enkelt bara ge fan , det är upp till dig ..
men vi är inte okrossbara , inte du heller .. jag vet vad du älskar mest  av allt i livet & jag skulle inte för en sekund försöka ta de ifrån dig , aldrig nånsin för jag vet vad ont de gör att förlora presonen man älskar mest av allt i hela världen , det gör ont när de bara tas ifrån en ...

när slutade vi tjejer respektera varann egentligen ?

i remember it like yesterday
the memories are not so far away
i see your smile i see your face
and i can still here your voice saying: you're my best friend forever
but there will never be a time when i forgive you
and there will allways be a question ask why?


23 dagar kvar !


>> 21 / 06 - 08

lördag idag , trodde ju de va lördag igår ja men nejnej ., de är konstigt , är inte ett dugg sugen på att dricka längre , inte de minsta , men skulle faktiskt vilja gå ut nästa helg , paula sa de är star boys i skruvstadparken te helgen , hade ju faktiskt vart rolig , tänk om man kunde få daniel & jens sitta stilla på lördag va hemma med felicia så kunde ja å jossan gå ut :) hehe ja man kan ju drömma iaf ..
fast helgen efter de är de väl planerat att vi ska bort iaf , är ju rallycrossen i höljes och dit vill ja! har nog vart där varenda helg sen ja va 14 typ och de är liksom årets höjdpunkt , förra året sög iofs men de regna ju konstant hela helgen , va uppehåll några minuter så man han på dass , KUL ! satt i bussen heela helgen .. hoppas på bättre väder iår .. om inte daniel ska jobba då =/ men men ...
nu ska ja nog sminka mig å sånt da , tror daniel e påväg hem ja :)

>> 19 / 06 - 08

japp kände ja va tvungen , alla har ju en blogg så varför inte jag ? ska väl också dela med mig av mina hemst skojiga intressen & hobbies ..
har förövrigt vart ledig igår & idag , imorron äre ju midsommar så jobbar inge fören på måndag , underbart ! har vart iväg och ridit , 2 hästar igår & en idag , gick liksom vilse med Nisse idag men vi hitta hem :P
skulle vela vart ut & gått idag också men de regnar , som fan =( de är röra på sig så mycke som de bara går nu , har 29 dagar på mig att gå ner 2 kilo hehe .. sen har ja nått mitt första mål ... har ju faktiskt gått ner hela 5 kilo sen jag blev tillsammans med daniel och de tycker ja är ruskigt bra för å va mig :) har vart tillsammans 4 månader ..


ja vill köpa ett djur
:)nej nu ska ja duscha & plocka in tvätten å så , sen ska ja åka bort till jossan hålla henne sällskap ..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0