i am alive i promise ;D

haha ja för nu har jag internet igen , hurrraaaaa ! typ :P
nej men ... för tilffället iaf , får se när nytt modem & ny boxer kommer i brevlådan .. de på telia hittade ju inte våran adress som dom hade lite problem med att installera hos oss men men de kommer väl , inga tv kanaler har vi heller för den delen men vad gör det när man har varandra ? :D hah ..
nu har vi i alla fall nästan flyttat klart , jag har det i alla fall , daniel har sin säng kvar och bokhyllan som vi inte vet var vi ska göra av ? sängen är ju full i vatten och de är inge man tömmer bara sådär .. han har ju ändå kvar lägenheten tills den sista november ( tråkigt nog ! ) ..
men gud så inåt helvete UNDERVART det är att vi har flyttat , det är så stort här jämfört med daniels etta så ibland tappar vi nästan bort varann haha .. 3 rum och kök , stor gräsmatta både bak å fram å vind å förråd å carport och ( säkert ) världens trevligaste grannar .. har liksom inte hunnit prata så mycket med dom än .. han i samma hus fick dock hjälpa oss med startkablar & bil dagen vi flytta in men men :P
har inte riktigt kommit ordning här hemma än , sängmadrasserna st¨år fortfarande på golvet , köpte en ny sängram igår men så typiskt då fanns ju inte alla delar !? så får åka dit imorron och hämta mittbalken , då ska de sättas ihop säng :) köpte en såndär svart ..
har liksom inget köksbord å sånt än heller men de kommer väl , får äta middag i vardagsrummet men BRY vi har våran alldeles egna lägenhet och jag är superlycklig at the moment .. och vet ni vad ?
jag tänker aldrig nånsin mer läsa nån dum jävla blogg som nån hora sitter å skriver sådeså !

nu ska ja duscha & vänta på att daniel kommer hem å va som händer sen de vet ja inte , adios  :)






vet du therese i miss this !!!


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0