det finns gott om idioter ?

jag har ingen träningsvärk idag ! är bara jävligt mör i hela kroppen haha.. red jojjo igår, galen! nejdå.. bara förjävla het, sprang som en dåre i skogen och jag vet inte riktigt vad han försökte med, typ trav, tölt, pass, galopp, allt i ett lite blandat sådär? haha..
när vi kom i full fart alla fyra i skogen kom de helt plötsligt två mopeder i lika full fart och ja tror nästan dom blev mer chockade än va vi och hästarna blev, trodde de skulle gå åt helvete där..

igår kväll när vi kom hem stod balkomdörren helt öppen ( !!! ) nån som känner sig skyldig ?
ja den va iaf helt öppen, antingen så har nån gått in men inte vela va kvar pga våra farliga kamphund eller så har nån helt enkelt bara öppnat för jävelskap?
tur vi har en sådan snäll hund som satt så fint kvar när vi kom hem.. läskigt.

kollade för övrigt igenom hela blocket och hela hemnet igår efter hus jag och daniel men vi hittar inget vi faller för. finns ju inte mycket här ute, hittade ett jättefint hus i segerstad men de va lite för stort, 6 rok och för 7900 :- i kallhyra, blir ju lite dyrt,. och onödigt stort.
men vi letar, så snart vi hittar ett så blir de nog flytt, gött!

ser ut som de blå tittar fram uppe på himlen nu också, gött slipper vi kanske rida i regn.. nu snart ringer nils så ska vi snacka lite bussiness ;) hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0